Svara på enkät om hållbara körledare

En körledares uppgift handlar om mötet med andra människor. För de allra flesta har detta inte varit möjligt det senaste året. Vad har nedstängningen betytt? Vad har du känt och upplevt kring att arbeta på ett helt annat sätt? Det vill arrangörerna bakom projektet "Hållbara körledare – hållbart körliv" få veta genom en enkät. Enkäten består bara av öppna frågor och ingen fråga är obligatorisk.

Syftet med enkäten är lära av alla berättelser för att vara bättre rustade för omstarten. I höst hoppas vi kunna erbjuda en längre kurs - digitalt - för att ett långsiktigt och hållbart körliv. Din berättelse kommer att vara en viktig pusselbit i förberedelsen för kursen.

Svara på enkäten

Projektet "Hållbara körledare - hållbart körliv" arrangeras av Sveriges Kyrkosångsförbund, Föreningen Sveriges Körledare, Kyrkomusikernas riksförbund och Sensus.

2021-05-17