Kyrkokörjournalen

Kyrkokörjournalen nummer 2 2019, utgivning 19 mars, innehåller bland annat mängder av tips på körevenemang att delta i under sommaren, ett stort reportage om körverksamheten i Svenska kyrkan i Norge, en intervju med biskopen i Visby tillika Svenska kyrkan i utlandet och en med 18-årige körsångaren Vide Bergström från Visby.

Notexemplen i psalmjakten (sid 22) har dessvärre råkat byta plats. Det som kallas notexempel 3, med texten "håll du mig tätt vid dig" ska vara notexempel 2 medan exemplet med texten "Så går jag nu till vila trygg" ska vara nummer 3, alltså sist av notexemplen.

Psalmjakten görs av tenoren och tidigare medarbetaren i Sveriges Kyrkosångsförbund Jan Rudérus som är helt oskyldig till misstaget. Psalmjakten finns med i varje nummer av Kyrkokörjournalen.

Kyrkokörjournalen är Sveriges Kyrkosångsförbunds egen tidning. Den utkommer med sex nummer om året och har körsång i Svenska kyrkan som huvudfokus.

Annonsera

Köp lösnummer (30 kr) eller beställ en årsprenumeration (170 kr) genom att skicka ett mejl till bestallning@sjungikyrkan.nu.

Om du vill ge bort en prenumeration på Kyrkokörjournalen kan du ladda ner ett gåvobevis här.

Prenumeration julgåva

Prenumeration gåva

Vill du läsa tidigare nummer av Kyrkokörjournalen så finns de som pdf-er i vårt arkiv.