Kyrkokörjournalen

Kyrkokörjournalen avslutar sitt 30-årsjubileum i nr 6 2020 med utgivning 1 december. Bland annat med ett extra stort julkorsord och en intervju med korsordsinstruktören Mats Åberg. I ett hoppingivande reportage från Åmål berättas om inspelningen av årets julgudstjänster i tv. Det svåra köråret 2020 beskrivs också i flera artiklar, bland annat om de extra hårt drabbade församlingarna i Svenska kyrkan i utlandet.

Nästa nummer av Kyrkokörjournalen kommer ut 2 februari.

Kyrkokörjournalen är Sveriges Kyrkosångsförbunds egen tidning. Den utkommer med sex nummer om året och har körsång i Svenska kyrkan som huvudfokus.

Annonsera

Köp lösnummer (40 kr) eller beställ en årsprenumeration (190 kr) genom att skicka ett mejl till bestallning@sjungikyrkan.nu.

Om du vill ge bort en prenumeration på Kyrkokörjournalen kan du ladda ner ett gåvobevis här.

Prenumeration julgåva

Prenumeration gåva

Vill du läsa tidigare nummer av Kyrkokörjournalen så finns de som pdf-er i vårt arkiv.