Kyrkokörjournalen

Nationella Ungdomskören är i fokus i Kyrkokörjournalen nr 5 2020 med utgivning 13 oktober. I tidningen berättas också om att körverksamheten är i gång i Sveriges alla domkyrkor, om orgeln som världsberömd, om Gunnar Zetterlund som har sjungit 75 år i samma kyrkokör och mycket mer.

Tidningen innehåller även ett fint jubileumserbjudande för alla prenumeranter.  Tidningens 30 år omvandlas till 30 procents rabatt på boken Vi älskar att sjunga! En inventering av Svenska kyrkans körliv av Ragnar Håkanson och Marita Sköldberg. Om du inte redan prenumerar, starta en årsprenumeration (170 kr) genom att skicka ett mejl till bestallning@sjungikyrkan.nu, så får du rabattkoden.  Boken kommer ut i november.

Kyrkokörjournalen är Sveriges Kyrkosångsförbunds egen tidning. Den utkommer med sex nummer om året och har körsång i Svenska kyrkan som huvudfokus.

Annonsera

Köp lösnummer (30 kr) eller beställ en årsprenumeration (170 kr) genom att skicka ett mejl till bestallning@sjungikyrkan.nu.

Om du vill ge bort en prenumeration på Kyrkokörjournalen kan du ladda ner ett gåvobevis här.

Prenumeration julgåva

Prenumeration gåva

Vill du läsa tidigare nummer av Kyrkokörjournalen så finns de som pdf-er i vårt arkiv.