Kyrkokörjournalen

I Kyrkokörjournalen nummer 1 2019, utgivning 29 januari, reser vi ut i världen. Närmare bestämt till Medelhavsländerna, och besöker körerna i Svenska kyrkan i utlandet. Vi reser också till dalsländska Åmål, där körtrappan blir alltmer komplett, och till Halmstad, där körsångare Pia Andersson bor.

Kyrkokörjournalen är Sveriges Kyrkosångsförbunds egen tidning. Den utkommer med sex nummer om året och har körsång i Svenska kyrkan som huvudfokus.

Annonsera

Köp lösnummer (30 kr) eller beställ en årsprenumeration (170 kr) genom att skicka ett mejl till bestallning@sjungikyrkan.nu.

Om du vill ge bort en prenumeration på Kyrkokörjournalen kan du ladda ner ett gåvobevis här.

Prenumeration julgåva

Prenumeration gåva

Vill du läsa tidigare nummer av Kyrkokörjournalen så finns de som pdf-er i vårt arkiv.