Kyrkokörjournalen

Kyrkokörjournalen nummer 3 2019, utgivning 7 maj, innehåller bland annat en intervju med Johanna Ringsby. Hon sjunger i Falu ungdomskör, som får årets ungdomskörstipendium. Även den andra stipendiaten, körledaren Kerstin Börjeson, porträtteras i tidningen. I serien Jorden runt med Svenska kyrkans körer resser vi ända till Asien och Australien. På hemmaplan firas Gosskörernas dag den 12 maj, vilket också uppmärksammas.

Kyrkokörjournalen är Sveriges Kyrkosångsförbunds egen tidning. Den utkommer med sex nummer om året och har körsång i Svenska kyrkan som huvudfokus.

Annonsera

Köp lösnummer (30 kr) eller beställ en årsprenumeration (170 kr) genom att skicka ett mejl till bestallning@sjungikyrkan.nu.

Om du vill ge bort en prenumeration på Kyrkokörjournalen kan du ladda ner ett gåvobevis här.

Prenumeration julgåva

Prenumeration gåva

Vill du läsa tidigare nummer av Kyrkokörjournalen så finns de som pdf-er i vårt arkiv.