Kyrkokörjournalen

Till e-tidningen
Så här gör du för att skapa konto

Kyrkokörjournalen läggs ner
På grund av Sveriges Kyrkosångsförbund dåliga ekonomi läggs tidningen ner. Nummer 3 2024 blir det sista numret som ges ut. Kyrkokörjournalen startade 1990, har utkommit med sex nummer om året och har körsång i Svenska kyrkan som huvudfokus.

Kyrkokörjournalen nr 2, utgivning 26 mars
Körjournalen har varit med på den första kördagen för SKUR Syd och listar även en lång rad kurser för körsångare att gå i sommar eller i höst. Artiklar om att Körjournalen läggs ner och att det finns omkring en halv miljon körsångare i Sverige finns också med, liksom en hel del annat.

Läs ledaren

Mer info om prenumerationspriser