Kyrkokörjournalen

Psalmtemat fortsätter i Kyrkokörjournalen nr 2/2021 med utgivning 23 mars. Nu är det dags att utse läsarnas favoritpsalm bland psalmtilläggen – tio finalister presenteras i tidningen. Klicka här för att rösta. Tidningen uppmärksammar bland annat också psalmsatsningar i en rad församlingar, fördjupar sig i psalmer i Danmark och presenterar prästen och dramatikern Dag Lindberg som också bidrar med en nyskriven psalmtext. Dessutom intervjuas tre unga körsångare i Stockholm och flera deltagare i fortbildningskursen Kören som växtplats.

En årsprenumeration av Kyrkokörjournalen (6 nr) kostar 190 kronor och beställs genom ett mejl till bestallning@sjungikyrkan.nu. Mängdrabatt ges för minst 6 prenumerationer.

Kyrkokörjournalen startade 1990 och är Sveriges Kyrkosångsförbunds egen tidning. Den utkommer med sex nummer om året och har körsång i Svenska kyrkan som huvudfokus.

Annonsera

Köp lösnummer (40 kr) eller beställ en årsprenumeration (6 nr, 190 kr) genom att skicka ett mejl till bestallning@sjungikyrkan.nu.

Om du vill ge bort en prenumeration på Kyrkokörjournalen kan du ladda ner ett gåvobevis här.

Prenumeration julgåva

Prenumeration gåva

Vill du läsa tidigare nummer av Kyrkokörjournalen så finns de som pdf-er i vårt arkiv.