Nationell körpedagog

Lovisa Kronstrand Alinder är nationell körpedagog för Sveriges Kyrkosångsförbund. Arbetet innebär att befrämja körsången inom Svenska kyrkan med särskild inriktning på barn och unga.

Lovisa är utbildad organist med fördjupning inom dirigering och har även en examen i fiolspel i bagaget. Vid sidan om arbetet för Sveriges Kyrkosångsförbund leder Lovisa Linköpings Gosskör, en pastoratsgemensam kör för killar mellan 8 och 25 år.

Tillsammans med Alexandra Pilakouris har Lovisa genomfört projektet Ung Musikplats på uppdrag av Linköpings domkyrkopastorats kyrkoråd. Ung Musikplats är ett förhållningssätt i arbetet med musicerande barn och unga i Svenska kyrkan.

Boka Lovisa för en kursdag om
·       att leda barn- och ungdomskör
·       barnkör och notläsning
·       att bygga körverksamhet hållbart och långsiktigt
·       den aktiva körsångaren – strategier och tankar kring gruppens och individernas utveckling
·       Ung Musikplats – ett koncept för växande, musikalisk bildning och gemenskap

För aktuella kurser, se kalendariet.

Arrangören bekostar körpedagogens resa och logi.

Priser för en kursdag:
Om huvudarrangören är ett delförbund i Sveriges Kyrkosångsförbund kostar en kursdag 0 kr.

Om huvudarrangören är någon annan, till exempel ett pastorat eller en församling som är medlem i SKsf kostar en kursdag för barn- eller ungdomskör 4 000 kr och för vuxenkör 6 000 kr. För icke-medlemmar gäller dubbel taxa, det vill säga 8 000 kr för barn- eller ungdomskör och 12 000 kr för vuxenkör.

Lovisa Kronstrand Alinder lovisa@sjungikyrkan.nu, 0709-524121

Inställningar för samtycke