Nationell körpedagog

Från januari 2019 är Lovisa Kronstrand Alinder Sveriges Kyrkosångsförbunds nationella körpedagog. Hon leder också Linköpings Gosskör och arbetar under våren 2019 även med projektet Ung Musikplats i Linköpings domkyrkopastorat. Hon kommer därför att inneha halvtidstjänsten på Sveriges Kyrkosångsförbund fullt ut först till hösten 2019. Under våren 2019 kommer hon endast att leda Nationella Ungdomskören och Ungdomskörfest 2019 i Åhus. Från hösten blir det utrymme för mer delar i tjänsten. Mer information kommer.

Kontakta Lovisa på e-post: lovisa@sjungikyrkan.nu eller telefon: 070-952 41 21

Birgitta Rosenquist Brorson (bilden) avslutade sin tjänst som nationell körpedagog vid årsskiftet 2018. Hon har besökt enskilda körer, arbetslag, kontrakt eller delförbund och gett inspirationsdagar eller workshops på symposier, utbildningar och på Kyrkosångsförbundets Riksfester/Ungdomskörsfestivaler.