Prenumerationserbjudande

Teckna en årsprenumeration på Kyrkokörjournalen och få Sjung i kyrkan – en tongivande liten guide på köpet!

En prenumeration kostar 190 kronor och det finns en rabattrappa när fler än fem prenumerationer betalas tillsammans. Prenumerera gärna till hela kören– Kyrkokörjournalen är till för alla som är intresserade av musik i kyrkan, och särskilt körsång.

Sjung i kyrkan – en tongivande liten guide ger en introduktion i vad det innebär att sjunga i kyrkans kör. Bland annat ingår kortfattade beskrivningar av mässans delar och av kyrkoåret. Guiden, som är skriven av Per Larsson och Majken Frid Larsson, är en perfekt gåva till nya körsångare, eller till hela kören. Den går också att köpa separat.

Prenumerationserbjudandet gäller till och med 24 januari 2022. Mejla namn och adress, samt eventuell fakturaadress till bestallning@sjungikyrkan.nu.