Sjung i kyrkan – Barnkörfest

Sedan 2011 har Sveriges Kyrkosångsförbund tillsammans med lokala församlingar arrangerat barnkörfester (tidigare Riksfest för unga röster, RUR) för körsångare från 9 år. Festerna har varit i Täby, Skara, Åhus, Kristinehamn, Umeå, Bromma, Sundsvall, Skara och senast i Åmål.

Vi tror fortfarande att vi kan genomföra Barnkörfest 2021 i Linköping 16–17 oktober. Då ingår följande stycken i repertoaren:
Alla Guds barn, Agnestig
Ave Verum corpus, E. Elgar
Du som vill att jag ska finnas, Cederberg-Orreteg
Härlig är jorden, Samuelson
I will magnify thee, J. Corfe
Måne och sol, Diskantstämma
Psaltarpsalm 73, Broder Birger

Läs mer på körfesthemsidan

I Barnkörfest 2019 Åmål sjöngs bland annat flera sånger av Carl-Bertil Agnestig. Dessa utgjorde en stor del av predikan under söndagens högmässa, då kören medverkade. Högmässan filmades av Niklas Eriksson, Ingemar Media.
Se kort film
Se längre film med all körsång

Mer information om tidigare barnkörfester

Lista över alla barnkörfester