Full pott i Västerås

Västerås har nått 100% i Sveriges Kyrkosångsförbunds enkät om körlivet i Svenska kyrkan, och svar fortsätter att komma därifrån. Alltså finns det idag fler körer i Västerås stift än vid statistikräkningen 2017. Grattis Västerås stift, vilken fantastisk insats, både i enkäten och i körlivet!

Totalt har vi nu nått 52% svarsfrekvens. Nio stift har nått 50% eller mer. Idag är sista chansen för att komma uppåt i stiftskampen. I mellanskiktet finns många platser att vinna. Den 12 april kl 8 kommer listan att publiceras, då kontrollerad så att inga dubbletter räknas med. Passa på att skicka in svar nu om du inte redan har gjort det, och peppa alla kyrkomusiker runt om att göra detsamma.

2019-04-11