Sista chansen för Körjournalen-erbjudande

17 augusti är sista chansen för att utnyttja Kyrkokörjournalens specialerbjudande. Teckna minst 1 ny årsprenumeration på Kyrkokörjournalen så får alla i kören nästa nummer som utkommer 31 augusti helt gratis (max 25 personer). Ett extra tjockt nummer utlovas, med bland annat en "Sverigeguide för psalmturisten".

Passa på att ge körmedlemmarna en gåva vid terminsstarten, ett särskilt sätt att hälsa dem välkomna tillbaka! Skicka din beställning med adresslista senast 17 augusti till bestallning@sjungikyrkan.nu. En årsprenumeration, 6 nummer, kostar 190 kr. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.

Chansen finns också att ta del av hela årets utgivning. Det går att köpa nummer 1-3 för bara 5 kr styck plus porto!

2021-08-17