Samtalsforum Sjungande barn

Digitalt 2022-01-25

Välkommen till vårt digitala personalrum! Dagens samtalsämne är ett starkt team kring barn- och ungdomskören. Ulrika Faijermo, kyrkomusiker i Åhus, har många års erfarenhet av goda samarbeten kring barn- och ungdomskörarbetet. Hon och en av hennes samarbetspartners, pedagogen Helene Eriksson, delar med sig av sina tankar och erfarenheter.

Sveriges Kyrkosångsförbund gör tillsammans med Sensus studieförbund en särskild satsning på sjungande barn. Bland annat bjuder vi in till digitala samtalsforum om sång, barn och församling. Välkommen att vara med och samtala om detta viktiga ämne! Det startar klockan 10 och pågår under 75 minuter med möjlighet till eftersnack.

2022-01-25