Konsert med uruppföranden

Umeå och digitalt 2021-06-19

Luleå stifts södra kyrkosångsförbund arrangerar i samarbete med Sveriges Kyrkosångsförbund en konsert i Umeå stads kyrka då fyra stycken uruppförs. Styckena är vinnarna i Sveriges Kyrkosångsförbunds tonsättartävling och ett beställningsverk av Andreas Söderberg vilka skulle ha uruppförts under vuxenkörfesterna i Halmstad och Umeå i maj och juni, körfester som nu har flyttats till 2023. Konserten kommer också att kunna ses digitalt. Fler delförbund är varmt välkomna att arrangera liknande konserter samma datum. Vill ditt delförbund vara med, eller vill du veta mer, kontakta marita@sjungikyrkan.nu eller 070-212 21 66.

2021-06-19