Inställt: Dirigent- och körledarkurser

Malmö 2020-08-10 – 2020-08-15

Ledningsgruppen för dirigent- och körledarkurserna beslutade 11 maj 2020 att ställa in samtliga kurser som skulle ägt rum i Malmö 10–15 augusti 2020. Detta är med anledning av den pågående corona-pandemin. Våra organisationer är samfällt inställda på att arbeta vidare för att våra efterfrågade och uppskattade kurser ska återkomma 9 – 15 augusti 2021 på Musikhögskolan i Malmö. Håll utkik på våra hemsidor efter aktuell information!
Vi är väldigt ledsna över att den rådande situationen har tvingat fram detta beslut, men hoppas att läget stabiliserar sig så snart som möjligt, såväl i körlivet som i hela samhället.

Om du har frågor kring de inställda kurserna, vänligen kontakta maria.videll@korcentrumsyd.lu.se

Ledningsgruppen för Dirigent- och körledarkurserna:
Körcentrum Syd - Lena Ekman Frisk
Föreningen Sveriges Körledare - Kerstin Börjeson
Sensus riksförbund - Lisa Carr
Sveriges kyrkosångsförbund - Marie Englund Hyllstam
Sveriges körförbund - Karin Eklundh
UNGiKÖR - Lotta Wilund

Årets dirigent- och körledarkurser skulle ha ägt rum på Malmö högskola 10–16 augusti med följande kurser: elementär och fortsättning, internationell Master Class, barnkörledning, körledning i jazz/pop/rock, komposition och arragemang för kör, Anti-Aging för rösten samt sång för yngre barn.

Dirigent- och körledarkurserna arrangeras i ett samarbete mellan Körcentrum Syd, Sveriges Körförbund, Sveriges Kyrkosångsförbund, Föreningen Sveriges Körledare, UNGiKÖR, Musik i Syd, SENSUS och Musikhögskolan i Malmö. Mer information om kurserna kommer inom kort.

2020-08-10