Föreslå barnkörstipendiater

2021-05-10

Idag är sista dagen att tipsa Sveriges Kyrkosångsförbunds förbundsstyrelse om kandidter till de barnkörstipendier som förbundet delar ut tillsammans med Svenska Kyrkans Unga. Ett stipendium ges till en barnkör och ett till en barnkörledare.

Känner du till en barnkör eller barnkörledare som du tycker borde få särskild uppmärksamhet? Då finns två vägar att skicka in ditt tips. Antingen skickar du det till styrelsen i ditt delförbund av Sveriges Kyrkosångsförbund (rekommenderas), som sedan väljer om de vill skicka förslaget vidare till stipendiekommittén. Eller också skickar du förslaget till förbundsstyrelsen.

Stipendiet delas ut under den planerade barnkörfesten i Linköping i oktober. Sista dag för delförbundens styrelser att lämna sina förslag till stipendiekommittén är den 16 juli. Förslag till förbundsstyrelsen, liksom delförbundsstyrelsernas förslag skickas till info@sjungikyrkan.nu.

Läs mer om stipendiet

2021-05-10