Dirigent- och körledarkurser

Malmö 2020-08-10 – 2020-08-16

Årets dirigent- och körledarkurser äger rum på Malmö högskola 10–16 augusti. Följande kurser erbjuds i år: elementär och fortsättning, internationell Master Class, barnkörledning, körledning i jazz/pop/rock, komposition och arragemang för kör, Anti-Aging för rösten samt sång för yngre barn. 

Sista dag för anmälan är 24 april, men ibland tar platserna slut fort, så anmäl dig direkt!

All information finns på Körcentrum Syds hemsida

Information 27 mars 2020 angående den pågående corona-pandemin
För närvarande är webben för anmälningar till Dirigent- och körledarkurserna i Malmö 2020 öppen, och anmälningar strömmar in. Ledningsgruppen utgår i dagsläget från att alla kurserna ska bli av som planerat, men följer kontinuerligt information från Sveriges Folkhälsomyndighet och Regeringen angående restriktioner. Om vi tvingas ställa in kurserna på grund av myndigheternas restriktioner kommer vi att återbetala alla deltagaravgifter. Tills vidare rekommenderar vi alla som anmäler sig att boka återbetalningsbara resor. Angående kursdeltagare från andra länder än Sverige tar vi hänsyn till rekommendationer och regler från respektive lands myndighet.

Eventuella frågor hänvisas till Maria.videll@korcentrumsyd.lu.se
/Ledningsgruppen för Dirigent- och körledarkurserna


Dirigent- och körledarkurserna arrangeras i ett samarbete mellan Körcentrum Syd, Sveriges Körförbund, Sveriges Kyrkosångsförbund, Föreningen Sveriges Körledare, UNGiKÖR, Musik i Syd, SENSUS och Musikhögskolan i Malmö. Mer information om kurserna kommer inom kort. 

2020-08-10
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.