Vanliga frågor om enkäten

11 april har passerat och jag har inte fyllt i enkäten för min kör. Hur gör jag?
Du fyller i enkäten, via samma länk. Du kan inte vinna något längre, och "stiftskampen" är avslutad som tävling. Men vi fortsätter att räkna statistik och samla in tills vi kommer till så nära 100 som möjligt.

Jag minns inte om jag har fyllt i enkäten. Hur gör jag?
Fyll i den igen, vi tar bort eventuella dubbletter.

Jag fyller i Svenska kyrkans verksamhetsstatistik varje år, varför ska jag fylla i den här enkäten?
Verksamhetsstatistiken innehåller antal körer och körsångare. Vi frågar efter bland annat repertoar, stämfördelning och sångtillfällen.

Min barngrupp både sjunger och pysslar. Ska jag fylla i enkäten?
Ja, att gruppen också gör något annat än sjunger spelar ingen roll, i det här fallet räknas den som en kör.

Jag leder flera körer, kan jag fylla i enkäten en gång för alla körer?
Nej, enkäten måste fyllas i en gång för varje kör. Om du har flera barngrupper i samma ålder och med samma inriktning och de är uppdelade enbart av praktiska skäl kan du göra ett undantag och fylla i enkäten en gång för dessa.

Jag har råkat fylla i enkäten två gånger för samma kör, hur gör jag då?
Ingenting, vi kontrollerar alla svar och tar bort eventuella dubletter.

Jag vill kommentera en sak i enkäten, men det går inte. Hur gör jag?
Hör av dig direkt till någon av projektledarna: ragnar.hakanson@gmail.com eller marita@sjungikyrkan.nu.

Min kör är inte medlem i Sveriges Kyrkosångsförbund, ska jag ändå fylla i enkäten?
Ja, alla körer som finns i Svenska kyrkans församlingar ska svara.

Jag jobbar i en utlandsförsamling, ska jag fylla i enkäten?
Absolut, utlandsförsamlingarna är ju en del av Svenska kyrkan. Under stift väljer du Visby - SKUT.

Jag är dålig på att fylla i enkäter. Kan jag be någon annan göra det åt mig?
Ja, det spelar ingen roll vem som fyller i den, bara uppgifterna blir rätt.

Vad händer om jag inte svarar?
Då kommer du att få flera påminnelser från olika håll och till slut blir du sannolikt uppringd av någon i projektet. Vi vill få in svar om alla körer i Svenska kyrkan, så vi kommer att tjata! För att vi inte ska slita ihjäl oss är vi mycket tacksamma för alla som svarar tidigt i processen.