Vanliga frågor om enkäten

Jag minns inte om jag har fyllt i enkäten. Hur gör jag?
Fyll i den igen, vi tar bort eventuella dubbletter.

Jag fyller i Svenska kyrkans verksamhetsstatistik varje år, varför ska jag fylla i den här enkäten?
Verksamhetsstatistiken innehåller endast antal körer och körsångare. Vi frågar efter bland annat repertoar, stämfördelning och sångtillfällen.

Min barngrupp både sjunger och pysslar. Ska jag fylla i enkäten?
Ja, att gruppen också gör något annat än sjunger spelar ingen roll, i det här fallet räknas den som en kör.

Jag leder flera körer, kan jag fylla i enkäten en gång för alla körer?
Nej, enkäten måste fyllas i en gång för varje kör. Om du har flera barngrupper i samma ålder och med samma inriktning och de är uppdelade enbart av praktiska skäl kan du göra ett undantag och fylla i enkäten en gång för dessa.

Jag har råkat fylla i enkäten två gånger för samma kör, hur gör jag då?
Ingenting, vi kontrollerar alla svar och tar bort eventuella dubletter.

Jag vill kommentera en sak i enkäten, men det går inte. Hur gör jag?
Hör av dig direkt till någon av projektledarna: ragnar.hakanson@gmail.com eller marita@sjungikyrkan.nu.

Min kör är inte medlem i Sveriges Kyrkosångsförbund, ska jag ändå fylla i enkäten?
Ja, alla körer som finns i Svenska kyrkans församlingar ska svara.

Jag jobbar i en utlandsförsamling, ska jag fylla i enkäten?
Absolut, utlandsförsamlingarna är ju en del av Svenska kyrkan. Under stift väljer du Visby - SKUT.

Jag är dålig på att fylla i enkäter. Kan jag be någon annan göra det åt mig?
Ja, det spelar ingen roll vem som fyller i den, bara uppgifterna blir rätt.

Vad händer om jag inte svarar?
Då kommer du att få flera påminnelser från olika håll och till slut blir du sannolikt uppringd av någon i projektet. Vi vill få in svar om alla körer i Svenska kyrkan, så vi kommer att tjata!