Vintermöte

Det årliga Vintermötet är en fortbildningskurs för alla som är intresserade av kyrkans musik och gudstjänstliv. Vintermötet består av föredrag, sång, samtal och gudstjänster.  Nästa vintermöte äger rum 7–9 januari 2019 i Sigtuna. Bland de medverkande finns Annika Borg, Esbjörn Hagberg, Per Harling och Maria Löfberg.

Läs mer om Vintermötet 2018 i nedladdningsbar pdf

Vintermötet i januari har en lång tradition inom Sveriges Kyrkosångsförbund. Kyrkomusiker, präster, diakoner, pedagoger, körsångare och andra intresserade ägnar ett par dagar åt samtal och upplevelser kring gudstjänstarbete och kyrkans musik och liturgi. Flera gäster och en konsert/musikgudstjänst där deltagarna ibland utgör kören tillhör ingredienserna. De senaste åren har Vintermötet ägt rum på Sigtunastiftelsen.

Information om tidigare Vintermöten finns här.