Teckna prenumeration

Tidningen Kyrkokörjournalen är en prenumererad tidning som kommer ut med sex nummer per år. Enskild person eller hel kör kan teckna prenumeration. Prenumerationer beställs hos förbundskamreren:
 ekonomi@sjungikyrkan.nu
 eller Sveriges Kyrkosångsförbund, Sofia Wahlstedt, Morgonvägen 40, 743 32  Storvreta.
 Om så önskas kan tidningen skickas till flera adresser med gemensam faktureringsadress.  Skicka i så fall en namn- och adresslista med faktureringsadress.

Prenumerationspriser

Enstaka prenumerationer kostar 170 kronor per år och prenumeration. Sex prenumerationer eller fler med gemensam faktureringsadress innebär lägre pris enligt en trappa. Kontakta förbundskamreren på adress ovan eller tel 072-727 12 12 för exakt information.

Prisexempel:
6 prenumerationer: 162 kr/styck