Kyrkokörjournalen

I Kyrkokörjournalen nummer 5 2018, utgivning 16 oktober, fortsätter serien Livet i kören. Det femte numret handlar om konflikter i kören och innehåller bland annat intervjuer med körsångare, körledare, körledarutbildare med flera. I tidningen kan du också läsa om också årets barnkör- och barnkörledarstipendiater, ett stort körprojekt i västra Skåne och körsångares Ulf Wester.

Kyrkokörjournalen är Sveriges Kyrkosångsförbunds egen tidning. Den utkommer med sex nummer om året och har körsång i Svenska kyrkan som huvudfokus.

Annonsera

Köp lösnummer (30 kr) eller beställ en årsprenumeration (170 kr) genom att skicka ett mejl till bestallning@sjungikyrkan.nu.

Om du vill ge bort en prenumeration på Kyrkokörjournalen kan du ladda ner ett gåvobevis här.

Prenumeration julgåva

Prenumeration gåva

Vill du läsa tidigare nummer av Kyrkokörjournalen så finns de som pdf-er i vårt arkiv.