Kyrkokörjournalen

I Kyrkokörjournalen nummer 2 2018, utgivning 20 mars, fortsätter serien Livet i kören. Det andra numret handlar om demokrati i kören och innehåller intervjuer med flera körsångare, artiklar om olika sätt att arbeta med demokratifrågor i kören, en enkätundersökning om hur många körer som är egna föreningar med mera. Dessutom kan du bland annat ta del av en snabbkurs i jojk från Riksfest 2018 i Östersund.

Kyrkokörjournalen är Sveriges Kyrkosångsförbunds egen tidning. Den utkommer med sex nummer om året och har körsång i Svenska kyrkan som huvudfokus.

Annonsera

Köp lösnummer (30 kr) eller beställ en årsprenumeration (170 kr) genom att skicka ett mejl till bestallning@sjungikyrkan.nu.

Om du vill ge bort en prenumeration på Kyrkokörjournalen kan du ladda ner ett gåvobevis här.

Prenumeration julgåva

Prenumeration gåva

Vill du läsa tidigare nummer av Kyrkokörjournalen så finns de som pdf-er i vårt arkiv.