Kyrkokörjournalen

I Kyrkokörjournalen nummer 6 2018, utgivning 4 december, avslutas serien Livet i kören. Det sista numret handlar just om att sluta i kören. Tidningen innehåller också julkorsord, reportage om Psalto – Kristna dansgemenskapen i Sverige och julkrubbeverksamheten i Enskede-Årsta församling, och en hel del mer.

Julkorsordet är signerat Mats Åberg. Han är dock helt oskyldig till den förväxling som skedde av bilderna. Bilden med den snöberikade kyrkan skulle ha varit upptill och de sjungande människorna nertill. Redaktören beklagar missen och hoppas att korsordet ändå ska skänka nöje till Kyrkokörjournalens läsare.

Kyrkokörjournalen är Sveriges Kyrkosångsförbunds egen tidning. Den utkommer med sex nummer om året och har körsång i Svenska kyrkan som huvudfokus.

Annonsera

Köp lösnummer (30 kr) eller beställ en årsprenumeration (170 kr) genom att skicka ett mejl till bestallning@sjungikyrkan.nu.

Om du vill ge bort en prenumeration på Kyrkokörjournalen kan du ladda ner ett gåvobevis här.

Prenumeration julgåva

Prenumeration gåva

Vill du läsa tidigare nummer av Kyrkokörjournalen så finns de som pdf-er i vårt arkiv.