Kyrkokörjournalen

I Kyrkokörjournalen nummer 3 2017, utgivning 9 maj, går det bland annat att läsa om nyskrivna verk under reformationsåret, en Rutterdröm som gick i uppfyllelse, räddningen för Gosskörsföreningen och nyutnämnda ungdomskörstipendiater.

Klicka på omslagsbilden och få ett smakprov av tidningen – Lars Åbergs uppmaning att sjunga utantill och niondeklassaren Joel Glamsjös förkärlek för klassisk musik.

Kyrkokörjournalen är Sveriges Kyrkosångsförbunds egen tidning. Den utkommer med sex nummer om året och har körsång i Svenska kyrkan som huvudfokus.

Annonsera

Köp lösnummer genom att skicka ett mejl till bestallning@sjungikyrkan.nu. Pris 30 kr.