Kyrkokörjournalen

I Kyrkokörjournalen nummer 3 2018, utgivning 8 maj, fortsätter serien Livet i kören. Det tredje numret handlar om käder i kören och innehåller intervjuer med flera körsångare, artiklar om körkläder genom historien och idag, en enkätundersökning om vilka kläder kyrkokörer använder med mera. Dessutom kan du bland annat läsa om Svenska kyrkans äldsta körer.

Kyrkokörjournalen är Sveriges Kyrkosångsförbunds egen tidning. Den utkommer med sex nummer om året och har körsång i Svenska kyrkan som huvudfokus.

Annonsera

Köp lösnummer (30 kr) eller beställ en årsprenumeration (170 kr) genom att skicka ett mejl till bestallning@sjungikyrkan.nu.

Om du vill ge bort en prenumeration på Kyrkokörjournalen kan du ladda ner ett gåvobevis här.

Prenumeration julgåva

Prenumeration gåva

Vill du läsa tidigare nummer av Kyrkokörjournalen så finns de som pdf-er i vårt arkiv.