SKsf-rabatt på Körkraft

Sveriges Körförbund arrangerar för andra året försommarfestivalen Körkraft. Festivalen äger rum 27–29 maj på Skeppsholmen i Stockholm. Medlemmar i Sveriges Kyrkosångsförbund får 225 kr i rabatt för hela helgen och betalar 575 kr

Körkraft innehåller workshops och konserter. Bland annat finns det möjlighet att prova på gregoriansk sång, bulgarisk damkör, svensk folkmusik och dirigering. I samarbete med Sveriges Kyrkosångsförbund anordnas en workshop i konceptet Anti-aging för rösten. Festivalen invigs med en gospelkonsert och avslutas med konsert med Gustav Sjökvists kammarkör. Det blir också körmaraton och flera gånger allsång med Kjell Lönnå och Anders Jalkéus.

Sista dag för anmälan är 15 maj, men det är först till kvarn som gäller för de olika programpunkterna. Anmäl på www.sverigeskorforbund.se. Om du vill ha rabatt måste du ange i anmälningsformuläret i rutan för KÖR, att du är medlem i Kyrkosångsförbundet.

2016-03-13