Nytt nätverk för barnkörledare

När Sveriges Kyrkosångsförbunds första Riksfest för unga röster arrangerades i helgen bildades ett nytt nätverk för barnkörledare. Under en samling med de närvarande körledarna kom tanken upp att upprätta en mejllista där man kan tipsa varandra om repertoar, arbetssätt, evenemang och annat. Tanken blev till en plan som innebär att Sveriges Kyrkosångsförbund gör utskick till alla på listan två gånger per termin, och sedan är det fritt fram för alla att när de vill svara till alla med tips, efterlysningar och erfarenheter.

Vill du också vara med i nätverket? Det är bara att skicka din e-postadress till kj@sjungikyrkan.nu så kommer du med på listan.

2011-11-14