Kyrkosångsförbundet på symposium

Välkommen till Sveriges Kyrkosångsförbunds monter på kyrkomusiksymposiet! Bland utställarna på kyrkomusiksymposiet i Uppsala 5–6 september finns SKsf. Vi visar ett sprillans nytt bildspel och bjuder på sång fredag klockan 14.40 och lördag 9.50. För den som vill pröva något ur repertoaren till Riksfest för unga röster eller Riksfest 2015 har vi ett elpiano. Under symposiet går det bra att anmäla kören till RUR och direkt få med sig noterna hem. Information om våra kommande evenemang finns förstås också, och möjlighet att träffa anställda och styrelsemedlemmar. Vi finns på plan 1 i Uppsala Konsert och Kongress.

2014-09-01