Först till kvarn: Färöarna

Vi kan nu erbjuda några restplatser till kyrkosångsfest på Färöarna i maj.

Under Kristi himmelsfärdshelgen 2014 äger Nordisk kyrkosångsfest rum på Färöarna. På grund av avhopp från svenska körer finns det nu några platser kvar till denna körfest. Eventuellt kan en mindre kör få plats, annars kanske enstaka korister under festen kan ingå i någon av de andra körerna, eller bara delta i vissa delar av festen.

För den som är intresserad finns flygbiljetter, fram till 30 september, preliminärbokade Köpenhamn-Vagar onsdag 28 maj och tillbaka måndag 2 juni. Totalkostnad för resa, mat, boende och deltagande blir 8000-10000 kr/person. Boende bokas direkt på hotellen. Mer information finns på www.nksf2014.fo.

Det är först till kvarn med försäkran om att genomföra resan som gäller. Skriv till info@sjungikyrkan.nu om du vill anmäla dig, så får du mer information.

2013-09-23