Exklusivt musikalerbjudande

Körsångare får boka före och har chansen till rabatter! Oscarsteatern i Stockholm sätter i höst upp Så som i Himmelen – en av Sveriges mest sedda filmer – i en nyskriven musikalversion. I rollistan finns bland andra Philip Jalmelid, Malena Ernman och Anders Ekborg.

Sångare i Svenska kyrkans körer erbjuds nu exklusiva förhandserbjudanden till föreställningen. Mellan 10 och 19 februari får kyrkokörsångare möjlighet att boka biljetter innan de släpps till allmänheten den 20 februari. I erbjudandet ingår en boka tidigt-rabatt på 100 kronor per person på torsdags- och söndagsbiljetter de första spelveckorna. Om ni är en grupp på minst 15 personer får ni istället hela 150 kronors rabatt per biljett till söndagsföreställningarna.

Förtidsbokning gäller för samtliga biljetter. Förtidsbokning med rabatt gäller föreställningar följande dagar: 20, 23, 27 september och 30 september samt 4 och 7 oktober.

Bokning sker mellan 10 och 19 februari på följande länk på internet: www.oscarsteatern.se/sjungikyrkan.

2018-02-06