940 anmälda till Riksfest 2015

Cirka 940 personer har anmält sig till Riksfest 2015. Anmälningstiden har nu gått ut.
Det blir ungefär lika många körsångare på de båda orterna, Borås och Örnsköldsvik, under riksfesterna 15-17 maj, Cirka 470 personer är anmälda till vardera orten.

Övningsfiler finns att tillgå via ScorX, mer information om detta har skickats till dem som anmält sig. Informationen återfinns också på sensus.se/riksfest2015

En ändring i repertoaren: Av Maria Löfbergs stycken kommer endast 1,2 och 3 att sjungas under riksfesten. Det går att avstå från att repetera in och sjunga även dessa tre.

För den som vill höra riksfestkören sjunga finns flera möjligheter. Klockan 18 på lördagskvällen den 16 maj blir det rikskyrkosångshögtid i Gustav Adolfs kyrka i Borås och i Örnsköldsviks kyrka och dagen därpå är det festhögmässa kl 11 i samma kyrkor. Ytterligare ett par offentliga gudstjänster och konserter görs under helgen.

Informationsfoldern

Mer information finns också på sensus.se/riksfest2015 och på värdförsamlingarnas hemsidor:
Svenska kyrkan Borås
Svenska kyrkan Örnsköldsvik