Ny logotyp

Den 3 februari 2016 bytte Sveriges Kyrkosångsförbund logotyp. De tre svävande figurerna och orden Sjung i kyrkan återfinns i logotyperna även för förbundets olika arrangemang. Underst i logotyperna finns förbundets respektive evenemangets namn.

Logotypen, gjord av grafiska formgivaren Malin Rasmussen, är i normalfallet i blått och svart men kan också användas helt i svart eller helt i blått. En liggande variant, för exempelvis tryck på pennor, har också tagits fram. Huvudloggan finns för nedladdning.

Bakgrunden till den nya logotypen är en motion till fjolårets förbundsstämma från Västerås stifts kyrkosångsförbund som önskade en logotyp där de olika delförbunden enkelt kan tillfoga sitt eget namn till den centrala logotypen. Delförbunden fattar själva beslut om eventuella egna Sjung i kyrkan-logotyper.

Här nedan finns de logotyper vi använder: