Logotyp

Den 3 februari 2016 bytte Sveriges Kyrkosångsförbund logotyp. De tre svävande figurerna och orden Sjung i kyrkan återfinns i logotyperna även för förbundets olika arrangemang. Underst i logotyperna finns förbundets respektive evenemangets namn. Flera av kyrkosångsförbunden i stiften har också infört Sjung i kyrkan-logotypen, med sina respektive namn underst.

Logotypen, gjord av grafiska formgivaren Malin Rasmussen, är i normalfallet i blått och svart men kan också användas helt i svart eller helt i blått. En liggande variant, för exempelvis tryck på pennor, har också tagits fram. Huvudloggan finns för nedladdning.

Här nedan finns de logotyper vi använder: