Material för gratis nedladdning

Sveriges Kyrkosångsförbund har under 2017 tagit fram flera nya material. Det senaste, som kan laddas ner, är två gudstjänstordningar för Lucia.
Luciagudstjänst tema
Lucia integrerat i gudstjänst

Sjung i kyrkan – Grundkurs för kyrkans körsångare är ett koncept som kan användas för gemensamma kurser i stift och kyrkosångsförbundets delförbund, i kontrakt, pastorat eller för den enskilda kören. Det kursmaterial som Sveriges Kyrkosångsförbund har tagit fram består av en ledarhandledning som kan laddas ner gratis.
Sjung i kyrkan – Grundkurs för kyrkans körsångare

Ett material som riktar sig direkt till körsångare är Sjung i kyrkan – en tongivande liten guide som bland annat ger vägledning genom högmässan och kyrkoåret. Guiden på 24 sidor kostar 30 kr/styck eller 100 kr för fem och beställs via bestallning@sjungikyrkan.nu.