Strängnäs stifts kyrkosångsförbund

Ordförande Lena Fagéus, lena.fageus@svenskakyrkan.se
Stiftsdirigent Stefan Säfsten, stefan.safsten@svenskakyrkan.se
Barn och ungdom, Lisbeth Strand Järpehag, lisbeth.strand.jarpehag@svenskakyrkan.se
Information, medlemskap, Mathias Thornander, mathias.thornander@svenskakyrkan.se

1 april Årsmöte 2017 i Eskilstuna
     13:00-14.30       Idé och framtidsdiskussion om framtiden för kyrkosång i stiftet
                               Introduktion och moderator Birgitta Rosenquist Brorson
     14:30-15:00       Kaffe
     15:00-16:00       Årsmöte
     17:00-19:00       Eskilstuna församling inbjuder er alla att lyssna till Händels Messias, Inträde!
Info och anmälan: mathias.thornander@svenskakyrkan.se

19-20 maj Barnkörläger på Stjärnholm
Kyrkosångsförbundet, stiftsgården Stjärnholm och Strängnäs stift inbjuder stiftets barnkörer till läger. Denna gång tillsammans med Lars Lind, förbundsdirigent för barnkörer i Sveriges kyrkosångsförbund. Musik av bl a Riedel. 750 kr per barn, ledare 950 kr.
Anmälan senast 14 april till anna-maija.junnila@svenskakyrkan.se

29 oktober Luther 500 år!
Vi samlas till en körfest i Strängnäs Domkyrka med anledning av reformationsjubileet. Vi kommer att få sjunga nyskriven musik från några av stiftets kyrkomusiker, samt både gammalt och nykomponerat material med Luthers texter som grund. Medverkande Maria Kuchen, Stefan Säfsten, Torvald Johansson m fl. Hela körer eller enskilda korister är välkomna!  Notmaterialet bekostas av varje deltagare/kör, förbundet bjuder på en härlig sångarupplevelse under ledning av vår stiftsdirigent Stefan Säfsten.
Anmälan senast 1 oktober till mathias.thornander@svenskakyrkan.se

Ungdomskörfest 20–22 april 2018 på Stiftsgården Stjärnholm. Läs mer